Avtosedež MARS ISOFIX + SIDE PROTECTION SISTEM SPS LORELLI

Ocena: Še ni ocenjeno
Proizvajalec: LORELLI
Razpoložljivost:na zalogi 6 kos(ov)
Koda izdelka:BE 1007107

Dimenzije / teža paketa

Teža izdelka: 8.0000KG
Enote v škatli1
209,97 €
157,48 €
BARVA

MARS s ISOFIX sistemom + PREMIUM SIDE PROTECTION SISTEM SPS Lorelli je priročen in praktičen skupine 1/2/3 (9-36kg). Sedež je z vrhunskim dizajnom in dodatki v imitaciji umetnega usnja, kar daje avtosedežu popoln luksuzen videz in je opremljen z bočnimi ojačitvami SPS ter  z mehkim udobnim oblazinjenjem CuddleMe Shock Reducer , kar predstavlja visoko kakovost in enostavno čiščenje. Naslonjalo je nastavljivo v optimalen položaj za otroka tudi ko postane utrujen, saj lahko poljubno spreminjate naklon. Možna prilagoditev vzglavnega dela za udobje otroka. Varnost je zagotovljena s ISOFIX SISTEMOM kot tudi s SPS stransko zaščito sistema in obeh funkcionalnih varnostnih pasov, namestitev je zelo preprosta. Avtosedež raste z otrokom, ko otrok 5t varnostni pas preraste, se pripne z avtopasom kot odrasli, pri tem pa še vedno koristi avtosedež kot oporo telesu (skupina 15/22-36)

 

Lastnosti:

 

• mehko oblazinjenje za glavo;
• prilagajanje naslona za glavo;
• multi funkcijski varnostni pasovi;
• stranska zaščita - sistem SPS;

• enostavna montaža s ISOFIX

nastavljiva opora za glavo;

•  5 točk varnostni pasovi;

•  4 položaji varnostnih pasov 

•  nastavljivo naslonjalo v 3 položaje    
•  pasovni nastavitveni regulator

 - montaža v vozilu isofix

•  CuddleMe Shock Reducer / To je posebna pena, ki absorbira energijo, medtem ko vašemu otroku ponuja popolno udobje 

 

Pomen ISOFIX:

 Isofix je sistem pritrjevanja otroških avtosedežev v avtomobile , ki imajo mesta za isofix pritrditev. Avto sedeži, ki uporabljajo pritrdilni sistem isofix, so po varnosti korak pred ostalimi. Sistem pritrjevanja omogoča trdno povezavo sedeža s karoserijo avtomobila. Nekateri avtomobili omogočajo pritrditev ISOFIX na stranskih zadnjih sedežih in sovoznikovem sedežu, če je zračna blazina za sovoznika izključena. Otroški sedež je pri tem sistemu na posebnem podstavku, ki ga zataknemo v utore v okviru (šasiji) avtomobila. Prednost sedeža isofix je tudi v tem, da ga lahko uporabljamo tudi v avtomobilih, ki takega pritrjevanja ne omogočajo. Enako kot druge otroške sedeže ga lahko namreč pripnemo s tritočkovnim varnostnim pasom. Avtomobilov, ki imajo pritrdilni sistem Isofix  je vedno več, obljubljajo celo, da bo kmalu obvezna možnost za tako pritrditev otroškega sedeža v vseh novih avtomobilih, saj isofix pri vseh vrstah trčenj, še posebej pa v primeru bočnega trčenja, zagotavlja izjemno varnost. Otroški sedež se ne prevrne, ne zdrsne naprej in ne zaniha. Dodatno ga lahko pripnete še z varnostnim pasom.

 

Pomen SPS:

 SIDE PROTECTION SISTEM SPS:

SPS - side protection system, so dodatna stranska oblazinjena krila narejena iz posebnih materialov in vpeta na stranice avtosedeža. Skrbijo za porazdeljeno absorbcijo energije, ki se pojavi pri močnejših stranskih trkih. Stranski trki so po statistiki odgovorni za 20% nesreč otrok, ki se končajo s težjimi posledicami. Z otroškim avtosedežem s sistemom SPS boste bolje zavarovali svojega otroka.

 

SIP - side impact protection je vgrajena strukturna osnova iz posebnih materialov, ki ima podobno vlogo kot SPS.

 

ECE - novi certifikat ustreznosti v veljavi je R44/04, torej amandma 04. Viden je v obliki oranžne nalepke na strani avtosedeža. Vsaka posamezna grupa ima svoj certifikat ustreznosti. Desno je logotip neodvisnega inštituta, ki izdaja ECE certifikat ter ISO visoki proizvodni standard

Zadnja ocena

Za ta izdelek še ni mnenj.
Sedaj napišite kratko mnenje....(min. 5, max. 2000 znakov)
Prvo: Ocenite izdelek. Izberite oceno med 0 (slabo) in 5 zvezdicami (odlično). Ocena:
Napisanih znakov:
Youtube Video

Kategorije

PLAČILO NA OBROKE

Primerjaj izdelke


Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.

Seznam želja


Nimate nobenega izdelka na seznamu želja.